lördag 19 november 2011

Paket leverans

Igår kom då paketet, med Simons julklappar.
Stort, stort plus till perlan, för rekord snabb leverans.

Om han kunde vänta till julafton? Nej, han var på tok för ivrig, slet upp sakerna ur kartongen som om det var den sista droppen vatten i öknen. Om han blev glad? Såklart! Fast han förstod inte vad det var för fel på dom sittkuddarna vi redan hade!?

Han är lite så min sambo, det som står/sitter/ligger någonstans, ligger där för evigt. Han har lite svårt att förstå det där med att byta ut grejerna ibland.

Men men.. Får han inte ha det om han vill :)

Från en sak till en annan. Jag har ju ett sådant där jobb där man måste jobba varannan helg, så denna helg är det jobb för min del. Har jobbat förmiddag idag, och kom hem till ett städat hus (Han måste ha blivit väldigt glad för klapparna) ;) Och middagen ska snart börjas. Fläskfilégryta står på schemat ikväll. Och det är så Förbaskat gott. Hojta till om ni vill ha recept!

En Elle interior följde med hem från affären, och ska bläddras igenom hopkrupen i soffan ikväll.

Och i den fina krukan från Tine K, bor det nu en lila orkideé. Den var större än jag hade trott, min tanke var nämligen att krukan skulle stå på en liten hylla i hallen. Men det gick ju inte. Så nu verkar det som att jag får beställa en ny, i mindre storlek. Attans då ;) Och doftljuset från samma märke brinner för fullt, och luktar kanongott. Kunde dock lukta en aniiiing mer.

Nej dags att börja med middagen, så den är klar till favoritprogrammet, så mycket bättre. Ni kollar väl på det? Jag tok-längtar tills det är deltagarnas tur att göra sina tolkningar av Laleh. Hon är ju helt fantastisk den tjejen. Hennes senaste album äger!

(Och man får dricka öl, fast man jobbar helg. Bara man gör det innan åtta, och klunkar massa vatten. Och borstar tänderna noga) ;)

1 kommentar:

  1. Ja!! Jag vill ha recept!! Helt tom på fantasi när det gäller mat så det skulle passa bra!=)
    Kraams!

    SvaraRadera