torsdag 17 november 2011

Att spontanhandla på nätet.
(Bilder lånade från perlanliving)

Internet är ju ett alldeles fantastiskt påhitt. Speciellt såhär innan jul och 3-årig födelsedag, för då kan man sitta hemma i kaoset och kolla igenom alla fina nätbutiker, efter julklappar/presenter.

Grejen är ju bara den att man lätt halkar in på kategorierna, som inte passar en 3-åring. Och där har jag inget att göra. Absolut ingenting. Eftersom jag dyrt och heligt lovat min sambo att inte handla en endaste grej till, förens alla grejer jag samlat i högar lite varstans i huset är sålda.

Och det här är alltså ett riktigt löfte. Ett sånt där i stil med dom man avger i kyrkan. Så pass hög allvarlighets grad har det här löftet. (Eftersom vårt hus, snart kommer dyka upp i tv3 i det där programmet om maniska samlare)

Så medans jag satt här framför skärmen och dreglade över alla fina, men onödiga saker jag verkligen vill ha. (Tex en kudde med ett får på för 1000kr. Vem vill inte ha en sån liksom? Mamma om du vill ge denna till din dotter i julklapp så ring mig, får du adressen!) kom jag på den briljanta idén, att Simon nog kommer få lite grejer från Tine k i julklapp. Till exempel tre exemplar av denna fina sittkudde ovanför. Tror ni inte han kommer bli överlycklig? Det tror jag. Tänk vad skönt hans snygga rumpa kommer sitta på dessa. Jag tror att han blir överväldigad av lycka.

Och inte bara sittkuddar, nänä. Kommer ni ihåg inlägget nedanför? Allt eller inget. Så medans vi ändå är i hallen, och eftersom kuddarna slutade på en väldigt ojämn summa (Låt oss säga 654kr då avrundar man ju uppåt. Till 1000:- Så blir det jämnt och bra. Är ni med?)

Så i julklapp kommer min kära sambo även få svarta galgar med fina rosetter, en glaserad keramikkruka och ett finfint doftljus.

Shit. Han kommer bli så glad!

(ps. Ni som vet vart jag bor är välkomna att komma in på loppis, allt är prismärkt och klart ds.)

3 kommentarer:

 1. Haha, du är rolig du. Galgarna kan du faktiskt göra själv. Sittkuddarna behöver du inte och keramik kan du också göra själv. Jag ska på en keramikkurs nästa vecka, förresten. :0)
  Kram Mamma.

  PS) Av mig får ni bara nyttiga julklappar - och till den kategorin hör inte fårkuddar, vet du väl... (DS

  SvaraRadera
 2. Tv, ska ni va me i tv? Eller var du bara en aning ironisk? :)

  Runda av uppåt sådär mkt, det var inte illa :)
  Hoppas sambon din blir glad, haha!

  Loppis låter intressant!!

  SvaraRadera
 3. En fårkudde är visst nyttig mamma *hänger med läppen och ser ut som en hundvalp*

  Åsa: Näe, vi ska inte vara med i tv, jag var bara ironisk. Men om jag inte säljer iväg "skräpet" snart, så kommer vi hamna där :)

  Om det är samma åsa som jobbar med frida? Så ta med dig henne och kom förbi på loppis!

  SvaraRadera