onsdag 16 november 2011

Att ha en slö dag!(Diskho och luckor ikea, blandare tapwell, bänkskiva hth och handtag Tine K)

Vilket fantastiskt väder det är ute! Inte sant?
Jag bara älskar sånt här väder, när allt är frostigt vitt. Och himlen är klarblå. Det är så fint, så fint.

Och helst av allt hade jag velat dra på mig promenadskorna, satt i hörlurarna i öronen och gett mig ut på en snabb, frisk promenad, så man blir alldeles sådär röd om kinderna. Men istället spenderar jag min lediga dag på soffan, med en rygg som jag mer än gärna skänker bort mot avhämtning. Någon som är intresserad?

(Och här hade jag kunnat skriva ett helt inlägg om hur förbannad jag är på en viss kommun, som vissa människor jobbar för, och som saknar allt mänskligt vett. Men det är för fint väder för det!)

Men det är inte så tokigt att ligga på soffan och slöa heller. Och det där med på Måndag då jäklarns!? Nej inte riktigt då. Det gick åt skogen. Jag har nämligen precis vräkt i mig en tallrik makaroner och bearnaisesås. Ja, jag vet. Vet precis vad ni tänker. Nämligen: Usch!

Precis så tänkte jag med, när min kära föredetting bjöd mig på det. Men det är så fruktansvärt gott. smaka så får ni se. Inte direkt nyttigt. Men vad gör det om hundra år?

Nej 1,5 timme tills la familia kommer hem. Dags att sätta på Akon stenhögt och turbostäda. Så att det ser ut som jag inte gjort annat än städa idag ;)

Hejsvejs!

2 kommentarer:

  1. Ja usch var nog det jag tänkte :)
    Får se om jag vågar prova... snabblunch kanske ?

    SvaraRadera
  2. Ja! :) Det ska vara snabbmakaroner, och sån där pås-bearnaise du vet. Svingott! Testa och skriv vad du tyckte :) Smaklig måltid!

    SvaraRadera