lördag 19 november 2011

Att falla för hysterin..


Jag gör vanligtvis inte så. Eller gör jag?

Jag menar, köper grejer som blivit väldigt om-bloggade och bra marknadsförda. Det är inte riktigt min grej. (Även om jag nästan skulle kunna mörda för vissa design stolar, men det är något med mig och stolar. Det är liksom meningen att vi ska vara med varandra. Jag skulle kunna ha en hel lada full med bara stolar, och byta när jag känner för det. Och, ibland skulle jag gå in dit och bara sitta på dom, alldeles själv. Jag och mina stolar. Och så skulle jag visa upp dom för alla som kom och hälsade på, stolt berätta varenda stols historia)

Men annars. Nej. Jag brukar inte falla för trender. Kan inspireras och imponeras, men min grej är ju unika saker, som man hittar längst inne på någon loppmarknad, under allt det där bråtet. Saker man kan göra om och göra till sina egna. Och som passar in så bra hemma, att det ser ut som att den alltid stått där (Okej, väldigt mycket hamnar ju också i kartonger)

Men ändå, så kunde jag inte låta bli att stoppa ner en ARÖD lampa i kundvagnen sist jag var på ikea.

Ikea ja. Ett ställe jag inte alls gillar. Egentligen.

Och jo visst. Den är fin. Jättefin. Men jag vettetusan om den förtjänar all den uppmärksamhet den fått. Och jag vet inte om jag tycker den är särskilt prisvärd. Den är ju ändå väldigt.. ike:ig!

Men nu står den så fint på min sida om sängen, och påminner mig om att inte falla för hysterin igen. (Vilket jag bevisligen inte lärt mig, eftersom jag nyss köpte ett vitrinskåp) Att inte lockas av frestelsen, och falla för trycket (Alla vet ju hur svårt det kan va ibland, men inte att förglömma att bland de sju dödssynderna finns både frosseri och lust)

Så jag är ledsen du mannen/kvinnan där uppe, men jag har syndat!

1 kommentar:

  1. snygg fiskelampa,passar nog bra till simons flugfiske skrubb

    SvaraRadera