torsdag 12 januari 2012

Lampskelett.Fyndade en lampa på loppis för ett tag sedan, som hade en alldeles förskräcklig skärm. Så förskräcklig att jag försökte få av den från lampfoten, för att i smyg lämna kvar den på loppisen.
Jag lyckades inte. Utan tog med mig skärmen hem. Drog av det fula tyget, och stod mittemot ett väldigt fint lampskelett.

Så fint, att jag inte kunde låta det hamna i metallåtervinningen. Så istället fick det bli en lampa till Iris rum. (Som just nu har en ful plafond)


Blommorna har jag fyndat på tradera för 9kr/3 st.
Billigt, tjejigt, och personligt!


Annars?

Ja.. Hade träff nummer två med ung, snygg sjukgymnast idag. Den här gången på gymmet (Jag har fått gym "på recept")

Nej, jag sa inget om byxorna. Tyckte att det var bäst så. Men jag kollade så att inte byxorna var ut och in, ungefär 20 gånger innan jag åkte. (Ingen överdrift)

Det var dom inte.

Däremot så lyckades jag, det första jag gör, att låsa in mina saker i omklädningsskåpet. Jacka, telefon, skor.. och nycklarna till hänglåset. Övervägde ett tag att inte säga något, inte förens min sjukgymnast lämnat lokalen (Hon måste ju tro att jag är världens virrigaste!)

Men tog mod till mig och sa lite småskrattande:
- (På väg mot gå-bandet) Du.. vet du vad jag nyss lyckades göra? Jag råkade visst låsa in mina nycklar till skåpet. Jag trodde att det var bilnyckeln jag låste in, för den vill man ju inte ha på sig när man tränar.. Men det var visst nyckeln till hänglåset. Och ja, jag har ju låst skåpet. Så nu kommer jag inte åt mina saker. Min telefon och jacka. Vet inte riktigt hur det gick till.

(Det är typiskt mig att babbla på mer än nödvändigt när jag blir nervös!)

Sjukgymnast: (Skrattar) Ojdå! Men då får vi se hur stark du är nu då, hämtar en bultsax (?) och ger den till mig.

Tror först att hon skojar. Men icke.

Nej, det gick inte alls. Jag tror inte ens att låset fick en repa.

Slutade med att en kille fick den stora äran (varsågod) att komma in på damernas, för att knipsa upp låset. Och jag kunde komma åt mina grejer.

Min sjukgymnast stod kvar hela tiden, och väntade.. eftersom jag skulle skriva papper och betala innan hon kunde gå. Så när jag då äntligen fick min jacka, gick vi till kassan, skrev på en del papper, och ska betala.

Eller.. skulle ha betalat, om jag inte hade glömt kontokortet hemma.

Jag undrar ja, vad jag lyckas med nästa sjukgymnast träff!? Någon som vill gissa?

3 kommentarer:

 1. Ha ha ..Du är för underbar :)
  Moster ulrika

  SvaraRadera
 2. Haha, lyckat!
  Mycket fin lampa!
  Skulle oxå behövt en ny till Dotterns rum ;)
  Om du hittar nå mer fina skelett...

  SvaraRadera
 3. Tack Moster!:)

  Åsa: På mitt jobb hänger det en gammal stråhatt, du vet en sån där lite äldre damer kan ha på väggarna? I någon konstig färg? Den på mitt jobb är rosa.

  Dom gör dom i något konstigt material, för de är stenhårda. och så sitter det ofta någon ful blomma runt själva huvudet. Vet du vad jag menar? En sån skulle bli cool som lampa, med en vit textil sladd. En söt hattlampa :) Eller en vanlig ballerina kjol, i någon söt färg. Blir också en fin lampa. :) Kram

  SvaraRadera