fredag 13 januari 2012

Iris "nya" lampa, har fått komma upp. Och Simon var väldigt snabb med att fråga: Men! Vart är tyget? Vadå, menar du att man kan ha en lampa utan tyg? Jag: Ja!? Det är ju ett lampskelett. Simon: Ett vad sa du? :)
Iris älskar iallafall sin nya lampa. Dotter nöjd, mamma nöjd!
En annan sak jag är väldigt förtjust i, är Iris loppis-fyndade 10 kronors matta. Färgerna är helt fantastiska, och den har faktiskt fått legat still på samma ställe i ett helt (!) år. Ett väldigt bra köp!

Har precis ramlat in här hemma, efter ett eftermiddagspass på jobbet.
Kastat i mig en fil tallrik, och tagit plats i soffan för massa sambomys. Lillfia sover redan, och jag ska strax gå in och pussa lite på henne i smyg. Stora tjejen, som vart till frissan och både klippt och lockat håret idag.

Usch. Jag tycker om mitt jobb. Eller ja. ganska.
Men jag gillar inte att jobba Fredagkvällar. Då vill jag hellre vara hemma och Fredagsmysa med min fina familj, och sippa på ett glas vin.

Hoppas ni har en bra Fredag!

1 kommentar:

 1. Hej Linda!

  Vad roligt att du skrev till mig så jag kunde hitta till din helt underbara blogg.
  Har setat ett tag och läst igenom den nu & har skrattat tårar åt dig/er... Det är så roligt att läsa det du skriver för jag är precis likandan i de flesta fall, ex det här med tjatet om saker & hur man lägger fram det på så perfekta sätt att han inte kan säga nej & massa massa annat!

  Jag lovar att jag ska vårda skåpet som om det vore mitt eget barn & saknar du det för mycket så är du varmt välkommen på en kaffe & en skåptitt =O)

  Ps.. jag är inte stark, man kan ju alltid låtsas DS =O)

  Kram

  SvaraRadera