onsdag 18 januari 2012

Betongtapet?

Bild från aftonbladets inredningsblogg.

Bild från den här fin, fin, fina bloggen.


Efter mycket bönande, och tjatande gick Simon med på att spara en betongvägg i "mitt" rum. Men jag fick själv fixa fram den.

Och om ni bara visste hur länge jag kämpade med att få bort alla lager tapeter, som damen hade roat sig med att sätta upp. Jag stod tom med en liten blomspruta, och blötte upp de små envisa tapetbitarna. Förstörde naglarna totalt av allt petande och lirkande.

Och när jag väl började se ett slut på textilväven med småblommig tapet under, och det endast var, ungefär 100 små, små tapetbitar kvar (av, vad jag skulle tro, miljontals) gav jag upp.

Bara sådär. La ner hela projektet. Stängde dörren till rummet, och använde det som förråd (loppis-pryl förvaring) tills Simon fick nog och satte upp gips över flera veckors slitande.

Det målades. Och lister kom upp.

Används dock fortfarande som "förråd"

Men till saken. Nu sitter jag här och funderar på om man inte (trots att min kära sambo antagligen kommer svimma av frustration) ska beställa den här snygga tapeten?

Fast det känns ju lite sådär, att sätta upp en tapet som ska se ut som något det inte är. När jag i flera veckor kämpade för att få fram den äkta varan.

Men jag misstänker att Simon skulle flytta om jag bad honom plocka ner lister och gips.

Kan kanske även hända om jag kommer hem med den här tapeten!

Hm!

3 kommentarer:

  1. Sicket dilemma! Jag undrar hur den där betongtapeten ser ut i verkligheten? Den ser ju väldigt häftig ut på bild!

    SvaraRadera
  2. Att du orkar ha så många projekt på gång hela tiden :)

    SvaraRadera
  3. Haha du är rolig du :) saknar dig kusin vitamin!

    SvaraRadera