onsdag 28 april 2010

Skattjakt i "svärfars" garage!

Treasure hunting!

Min kära "svärfar" är lite av en samlare. Som mig själv. Han kastar aldrig något, utan spar allt han kommer över, övertygad om att det någongång kommer komma till användning. Som också ett 17 år gammalt libero, blöjpaket gjorde när Iris var nyfödd och två snurriga föräldrar hade åkt ifrån skötväskan :) Han är härlig, min kära "svärfar"

Speciellt när han släpper in mig i sina gömmor. Vilket han gjorde häromdagen. Och jisses vad mitt hjärta slog dubbelslag när jag såg detta ursnygga gamla skåp. Det har använts som grillbänk i familjen Jakobs (skäms!) och har därför stått ute i x antal år. Men lika vackert är det för det. Dock satt det en gammal, trasig plåtskiva fastspikad överst, som jag var fast besluten att ta bort. Och efter mycket blod och tårar och ännu fler skärsår, tittade helt plötsligt en snygg text fram. Helsingborgs galoscher står det. Coolt tycker jag!

Bra förvaring har det också. Och vänder man på skåpet har man helt plötsligt en soffa/bänk med samma text på sittdelen.

När mitt hjärta återfått någorlunda normal rytm, var det dags för nästa skatt. Denna snygga stol här under.. Så härligt charmig. Och funktionell.. då den går att höja, sänka och snurra.

Denna var inte allt för lätt att få med sig hem.. Helst ville nog "svärfar" ha den kvar i garaget några år till. Men som tur är, har jag ju även en underbar "svärmor" som övertalade honom att släppa taget. till min stora lycka :) MEN..

jag är inte riktigt sams med färgen på den. Jag tycker den är snygg, men har lite svårt att få den att passa in (än sålänge iaf) Men den får vara som den är, jag tror min kära svärfar skulle bli aningen bekymrad om jag målade den. Och det får icke hända!

Nej hörrni.. min äventyrlige sambo är och fiskar och min vilda lilla tjej gillar inte att jag sitter här. Hon tycker nog att jag är världens tråkigaste för tillfället..

Så nu blir det bokläsning! :)

Hejsvejs!
2 kommentarer:

  1. En sån där stol står det nere i min pappas hobbyrum, han hade den som skrivbordsstol när han var liten om jag inte minns helt fel!=)
    Den har jag snurrat på en hel del i min barndom!;-P Haha!

    Skåpet var riktigt snyggt btw!!

    SvaraRadera
  2. Men Linda, fynda inte allt för mycket..Jakobs är 5 syskon med respektive som kanske oxå vill gå på skattjakt! Nä då..skoja bara! :D Kul o läsa din blogg och se vilka förändringar som sker i ert fina hus!

    SvaraRadera