måndag 19 april 2010

Vardagsrum!

Jag vet att jag skrev att jag skulle bli bättre på att uppdatera. Tyvärr så visade det sig att jag inte är så bra på att hålla löften :)

Nej.. men jag har inte haft något att visa. För det är ju inte så kul att se bilder på gipsade väggar och omålade lister. Visst? Och allt annat står ju som jag skrivit tidigare lite hur som helst. Men efter lite tjat och en del mutor, så har min duktiga sambo äntligen gipsat och målat klart vardagsrummet. Och jisses vilket stort hus vi fick helt plötsligt. Med ett extra rum. Det är helt fantastiskt!

Nu till dilemmat. Detta fina skåp under, bar jag och min starka 14 åriga lillebror in igår när Simon var och handlade. Det gäller att agera snabbt och smidigt! ;) Det visade sig (vilket jag visste i förväg) att Simon inte alls gillade denna idé. Själv tycker jag det blev rätt så bra. Vad tycker ni?


Eftersom vårt kök är rätt så litet, behöver vi ha ett extra bord i vardagsrummet (som inte kommer vara ett tv-rum, utan mer ett sällskapsrum. Förutom en vit liten tv, som kommer kunna gömmas) Och detta bord går att dra ut till hela 3 meter. Vilket är kanon!


Min tanke är då att detta skåp ska fungera som förvaring åt diverse fint porslin, vinglas och kanske en och annan vinflaska. Kan det bli bättre? Det är dessutom inbrottssäkert för klåfingriga lilla Iris.

En annan tanke jag har är att förvara vinflaskor i denna fina, rostiga "korg" som jag inhandlade i Fredags. Men än så länge får mina små, just nu fula pelargoner bo i den.

Denna ful-snygga fåtölj fyndade jag för 80 kronor för ett tag sedan. Den var då mörkbrun och hade mörkgröna manchester dynor. Med lite färg och en potatissäck så blev den helt okej. Iallafall så okej att den får duga så länge. Och billigare kan det ju knappast bli!?

Nej, nu har jag en hel MASSA lister att måla. Men tyck gärna till om skåpet, jag är rädd att det åker ut i garaget igen om ingen är beredd att stå på min sida :(

Ensam är stark, men tyvärr inte tillräckligt i det här fallet!

Ciao!

4 kommentarer:

 1. Jaaaaaaaaaaaa skåpet ska definitivt stå där !!!!! Skit fint.. Duktig du Linda <3 Pussis

  SvaraRadera
 2. Klart skåpet ska vara där, så snyggt =)riktigt fint ni har det. Kram Laila

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det blev riktigt häftigt, så jag är helt klart på din sida Linda!=D
  Kul att få se fotöljen också...blev ju superfin!
  Krams!

  SvaraRadera
 4. Skåpet är perfekt...Kram
  Moster ulrika

  SvaraRadera