söndag 9 maj 2010

Iris rum..

God kväll!

Trots att jag haft semester en hel vecka, har det inte blivit ett enda inlägg. Och hur kan då det komma sig? Jo svaret lyder såhär:

Jag har haft fullt upp med: städning, diskning, målning, tvättning, rensning, träning, iris, slipning, ommöblering, mer målning.. ja ni fattar! Aldrig någonsin har en vecka gått så fort. Och allt det där jag egentligen skulle hinna med? Det står vackert kvar och väntar.. suck!

Men då ska det också tilläggas att jag hade väldigt stora planer för denna vecka, och trodde att jag skulle hinna med mycket mer, än vad jag visste var möjligt. Så jag är nöjd ändå. Vi har kommit en bra bit på väg. Iris rum börjar sakta men säkert växa fram. Det som saknas är en fondvägg i någon färg/kulör/mönster. Problemet är bara att jag och Simon är väldigt oense på den punkten. Simon vill ha en rolig, kul.. färgglad tapet. Helst som innefattar både rymdskepp, djungel och prinsessor. Och det får absolut inte vara i någon pastellig färg. Som till exempel rosa.

Jag däremot vill ha en söt, gullig, tjejig tapet som inte gör så mycket väsen av sig. En randig, prickig.. pastellig ;) Så just nu befinner vi oss i utväntnings-läget.. där vi väntar på att den andra ska ge med sig. Fram till dess får hon klara sig med vita väggar. Vilket inte heller är så tokigt ;)

Här sitter hennes två maileg kaniner. En hona och hane som än så länge är namnlösa. Krukan fyndade jag för en 5:a på loppis i helgen. Och blomman är i plast (något annat vore omöjligt) Och elementet ska målas.. någongång!

Även denna pålle är ett loppisfynd.. Fast när jag hittade denna var den vit, och som ni ser så målade jag den (kors i taket!) tillägg: Det tog en evighet!

Bord loppisfynd, stol lämnad i huset.. och tallrikshylla loppisfynd. Är det inte helt fantastiskt med loppisar? Ekonomiskt, personligt.. och miljövänligt. I <3 it!

Det är inte ofta det är städat på denna dams rum inte, och tillfällena då jag kan fota är väldigt få. Men fler kort kommer så småningom. Bland annat på sängen som efter fyra strykningar äntligen är klar.

Nu ska jag fortsätta pyssla i vårt "arbetsrum" som blev klart idag.. att klockan är 22.40 och att jag ska jobba imorgon spelar ingen som helst roll ;) Om jag inte är allt för trött imorgon slänger jag in kort på det!

Tjillevippen..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar