torsdag 17 juni 2010

Svacka..

I wanna be a billionaire so freakin bad..
- Travey Mccoy ft Bruno Mars

Denna låt spelas flitigt hemma hos oss just nu. Jag älskar den, och jag avgudar Bruno Mars röst. Himmelsk!

Min stackars sambo, som precis opererat sig.. för att få tillbaka hörseln. Han tycker att allt som låter just nu är oväsen. Bara att steka några köttbullar, låter som ett inbördeskrig.

Och köttbullar blir det mycket av, eftersom han lämnat över matlagningsämnet åt mig. Han får inte anstränga sig det minsta. Så just nu är jag ansvarig för det mesta av hushållssysslorna. Så, som ni kanske förstår händer det inte så mycket på hemmaplan.

Vilket faktist är rätt så skönt. Jag tror att man kan behöva en paus efter så mycket renoverande. Man blir rätt slut. Och just nu är jag inne i en svacka, då jag tycker att allt jag gör blir fult. Inget blir bra, och inget passar någonstans.

Så jag tror en paus är på sin plats. Inspirationen får hitta tillbaka när den känner för det. Just nu vill jag bara att Simon ska bli bra igen.. att operationen lyckades och att han återgår till sin position som kock ;)

Idag tog jag mig iallafall iväg på en liten Linda trip. Bara jag.. och plånboken. Och det första jag stötte på var detta charmiga bord. Jag kunde bara inte låta bli. Egentligen vet jag inte alls vart jag ska ha det. Men visst är det tjusigt? Slitet som bara den..

En massa andra saker fick jag också med mig hem. Och det ska ni veta, att när det väl gäller.. så kan jag! Trots att jag inte tränat på ett x antal veckor nu, så lyckades jag alldeles själv packa in hela bilen i stora, tunga grejer. Jag lyckades tillochmed fälla ner baksätet själv. Det ni ;)

Vad det är får ni se en annan dag. Simon tappade iallafall hakan när jag kom hem, och han vägrar låta grejerna flytta in.. ännu! Så dom står på gården än sålänge. Men vad gör det? Det gör dom bara ännu mer charmiga!

Nej.. vet ni, jag tror jag ska ta och hoppa i säng nu faktiskt. Är inte i någon bra period för tillfället. Nog för att jag alltid vart snurrig, men nu är det värre än någonsin.

Och efter en massa dagar ledigt (eftersom Simon är sjuk, och jag måste vara hemma med Iris) så känns det lite som semester att gå till jobbet imorgon bitti.

Godnatt!1 kommentar:

  1. Förstår att man kan komma i en svacka som ni har hållit på - ta det lugnt, sitt ner och se på allt vackert du dragit hem och allt ni gjort i ert hem - förstår Simon med att vara ljudkänslig, det är jättejobbigtt, hälsa Simon och Iris. Kram farmor
    Ps - hoppas komma på besök när jag har sem...

    SvaraRadera