lördag 5 juni 2010

Stol.. och mer lampor!

Hej!

Vad GLAD jag blir när ni kommenterar. Det betyder att några är in här och läser. Det är ju så himla skoj tycker jag. Så tack till er. <3

Lördag idag = Loppis. Idag fick min kära moder hänga med på en tur mellan lite olika loppisar. Och det blev en del fynd faktiskt. Inte så många som jag hoppats på. Men en del..


Hm.. nu ska vi se!? Vad var det jag köpte nu då?
JO! Fyra stycken lampor. Behöver jag hjälp? Har jag gått och blivit lampberoende? Vart har denna konstiga mani kommit ifrån?

Och jag har dessutom börjat förneka, ljuga och hittat bortförklaringar till mina köp. Idag när jag grabbade den fjärde lampan hörde jag mig själv lägga ut ett långt försvarstal om varför jag behövde just den lampan. För det är ju faktiskt så att jag har ett entréplan och en hel källare som behöver lyse. Sen om det är möjligt att installera 557 uttag i källaren vet jag inte ;)

Min mamma svarade iaf: Linda.. du behöver inte försvara dig, Det gör bara sånna som missbrukar!

Men.. det verkar ju onekligen som att jag gör det!


Om.. jag inte tar och omvänder min mani till en affärsidé och öppnar en lampaffär? :)

Lamporna får ni iallafall se en annan gång. Nu tänkte jag visa er min fina stol. Kommer ni ihåg den som jag hittade i svärfars garage? Den som jag inte tordes måla? Simon hade frågat sin kära fader som lov till detta.. och han hade svarat att det var okej. Så länge den inte blev vit! (vilket aldrig var min tanke!) Istället fick den bli gul..


Vad tycker ni?

Hoppas ni har en trevlig Lördag. Själv är jag ensam. Iris är hos farmor och sambon på fiske. Stackars mig!

Kram

1 kommentar:

  1. Vad fin stolen blev i gult, (ps ville du måla gult??Ds)ja, det är lite lång mellan varven du skriver men jag tycker det är mycket trevligt se bloggen och allt som du/ni gör i er familj.

    SvaraRadera