onsdag 17 februari 2010

Kök..

Hej på er!

Det blir lite långt mellan inläggen. Av två anledningar.
1. Med renovering, jobb, träning, förhållande och en ettåring.. är tiden till bloggande väldigt liten. iallafall just för tillfället.
2. Det finns inte så mycket att visa än. Det är en massa förarbete som görs. El dras om, golv, tak och väggar gipsas och spacklas. Lister, karmar och dörrar målas. Köksskåp byggs. Ja ni förstår..

Men nu äntligen är golvet på plats även i köket och hallen, och inflyttning börjar närma sig. Om tio dagar ska vi vara ur våran fina trea. (nog känns det lite sorgligt allt!)

Men det ska bli SÅ kul att börja pyssla, inreda och greja i huset. Jag är redan rädd för den dagen då allt är klart. Jag Hoppas med stort H. Att det är som alla säger:
-- Med ett hus blir du aldrig klar!

Jag litar på er. Jag hoppas det ni säger stämmer. Jag vill ALDRIG bli klar! :)
(skulle vi bli det, är jag rädd att det är dags för flyttkartongerna att fyllas igen)

Golvet på plats. Bilden är tagen från hallen. Murstocken får vara som den är. Till att börja med. Och för att plocka upp något i från denna till resten av köket blir det hyllor i betong. Betong i samma färg som fogen och "kanten" ni ser på bilden.

Här är bilden tagen från andra hållet. Mot hallen (som ligger till vänster) Dörren ni ser är in till vårt sovrum.


Här har köket börjat ta form. Bänkskivan är beställd, och den blev inte i sten. Utan i laminat. Färgen hette betong.. och var den som passade bäst ihop med golvet och fönsterbrädorna.

Japp.. det var det. Visst blir det fint?

Nu väntar tacogratäng efter ett tufft spinning/styrke pass!

Hasta la vista!

1 kommentar: