torsdag 4 februari 2010

Bilder..

Godmorgon!

Äntligen har kamera sladden hittat tillbaks till sin rätta plats.

Eftersom jag har rätt bråttom iväg till vårt fina hus så kastar jag bara in lite bilder nu.

Detta är då köket. Litet, och u-format. Vi har rivit detta, och ska snart börja bygga upp vårt nya kök. Som ni ser på denna bild finns det ingen diskmaskin eller frys. Vilket är måsten för oss. Speciellt diskmaskinen ;) Så det ska åtgärdas!
Detta kök tänker jag försöka återanvända i tvättstugan, efter lite slipning och målning.


Såhär ser då köket ut i dagsläget. Väggarna väntar på gipsning, spackling och målning. Sedan ska golvet läggas och sen, äntligen kan vi börja bygga upp vårt kök!

Bänkskiva, kakel och handtag till skåpen är inte bestämt än. Jag VILL ha en bänkskiva i sten, eller betong. Och jag tänker fortsätta försöka övertyga Simon ett tag till. Men det börjar bli dags att beställa en snart. Med tanke på de Lååånga leveranstiderna. Suck!


Här är några timmar efter vi fått nycklarna. Att murstocken skulle fram var det första som bestämdes. Ser ni väggen bredvid till höger? Den blev att se ut såhär:


Vi, dumma som vi är, trodde att vi hade köpt ett hus med träväggar. Men det visade det sig ganska snabbt att vi inte hade. Alla väggar är i betong. Men lika glada är vi för det :) Eftersom jag inte lärt mig det här programmet riktigt än, blir jag helt tokig, och känner att mitt tålamod börjar ta slut. Bilderna hamnar kors & Tvärs och texten blir knäpp. Så jag avslutar nu, och återkommer med mer bilder senare!

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar