tisdag 30 mars 2010

Äntligen internet!

Hej på er!

Äntligen, äntligen, äntligen har vi fått internet och tv i huset. Det tog sin lilla tid, men nu så, nu ska jag försöka uppdatera mycket oftare. Renoveringen här hemma går iallafall framåt, och köket är så gott som klart. Och vi är supernöjda. Det blev precis som vi tänkt oss (nästan) Här kommer lite bilder.Köket i sin helhet. Det blev en svart fläktkåpa. Sveriges vanligaste enligt försäljaren, vilket inte alls var min tanke. Jag som ville ha en udda, annorlunda, egentillverkad kåpa egentligen. Men, vad gör man när hela Sverige har lika bra smak som vi? ;)


Lådan i taket är färdigbyggd och jisses vilken lyx det är med lyse i köket. Inte bara vatten och el.. utan lyse också. Vad mer kan man önska? ;)


I köket ville jag egentligen behålla de grå, slitna betongväggarna. Jag tyckte de var supersnygga. Men efter mycket diskuterande med min sambo, gick vi halva vägen var och behöll väggarna, men med några hinkar vit färg på. Och det blev riktigt snyggt. Jag antar dock att det behövs en eller två kakelbitar bakom spisen.. så det är väl det som saknas.Eftersom jag tror att det endast är min kära mor som är in här och läser, så har jag inte brytt mig om att "styla" bilderna alls. Ni får ha överseende med det. Och observera: inget står, ligger eller hänger där det ska. Allt är provisoriskt utställt! Detta är iallafall knäppt från köket ut i hallen. Murstocken är inte klar än, utan ska skrapas och tvättas.Och denna bild är då knäppt från andra hållet. Jag lär skynda mig att omplacera denna stora, klumpiga, avskyvärda byrå innan Simon blir för van vid den! :)

Från ytterdörren in i hallen. Dörren rakt fram går in i vardagsrummet.


Och här är en liten tjej som älskar den vita porslinshon lika mycket som sin mamma ;)


Och slutligen en trött liten renoverare :) Och detta kort får avsluta inlägget för idag. Men som sagt nu ska jag bli BÄTTRE på att uppdatera.

Hej så länge!

4 kommentarer:

 1. Shit va bra köket blev!! Rikigt snyggt!=)

  SvaraRadera
 2. Nej du gumman, inte alls bara mamma din som följer.. =))) Åååå vad fint ni fått.. verkligen.. Kommer snart o hälsar på.. Har sååå mkt att berätta.. Puss

  SvaraRadera
 3. Linda Edvardsen1 april 2010 00:31

  Jätte fint Linda :) Kraaam Linda E

  SvaraRadera
 4. Angelica Andersson15 april 2010 12:56

  jag läser också ibland!

  SvaraRadera