fredag 12 oktober 2012

Fredag.Sådär ja. Nu har jag lugnat ner mig en aning efter det senaste, aggressiva inlägget. Och mer om det ska jag inte skriva, för då blir jag väl arg igen. Och det får icke hända. inte på en Fredag inte. 

Nej istället Fredagsmyser vi. Och på kortet ovanför står jag vid spisen (ja hör och häpna!*) och lagar tacogratäng. Mycket gott. 

Samtidigt som jag har full koll på lilla filuren där till vänster, som sitter med sin fräsiga dagis frilla och målar gubbar på löpande band.  En svart tavla har fått komma upp i köket. Där skriver vi kärleksförklaringar till varandra var eviiiiiigaaa dag ;) Fast just ikväll, står en mening ur favoritartisten Lalehs: Live tomorrow. Och jo, jag vet att hon sjunger could, och inte can. Men så petitessigt är det väl ändå inte?

Och vet ni? Om jag, fredags-myser i jeans. Då är det ett förbaskat sköna jeans. Please var namnet. 

Nej. Åter till finaste familjen. Och Fredagsmyset. Vilket verkar innehålla nedkylning av mycket knäpp katt, som för typ tionde gången går in i ett brinnande ljus. 

Förresten.Produktiv vecka. Jag tog tag i det där jag skulle. Lite kvar. Men det mesta avklarat. 

Så idag har jag en bra känsla i magen. Jag hoppas den håller i sig. 

Happy Friday.  

* För er som inte känner mig, så är det Simon som är kocken i familjen.

3 kommentarer:

 1. Hahaha, ledsen att jag skrattar, men ditt arga inlägg gör mig glad - jäkligt glad! Jag gillar när människor ryter ifrån!

  /Frida

  SvaraRadera
 2. Please-jeans, vill jag också ha, tror jag. Har aldrig provat, men hört att de ska vara fantastiska att ha på sig. Men priset förtar ju lite av det roliga:(

  SvaraRadera
 3. Vilka pinnstolar är det här då? ;-D
  Jag håller på och försöker sändagsmysa, men det går lite sådär.. söndagsmysa,, neej, det ligger inte riktigt rätt i munnen och det känns inte alls som en bra känsla i kroppen.. hmpf.

  SvaraRadera