torsdag 14 februari 2013

En natt med mig auktioneras ut.

Egengjord hylla av gamla byrålådor. Fick hänga uppe ett kort tag innan jag tröttnade!

För att auktionen ska gå så rättvist till som möjligt (förväntar mig många bud) så kommer här en liten genomgång av hur en natt kan se ut!

Ca 22:00: Jag och Simon stupar i säng. Oftast för trötta för att vända på oss och ge varandra en godnatt puss, men vi gör det ändå. Fast ingen av oss egentligen orkar. Ibland blir det faktiskt en slängpuss istället (ajajaj)

Ca 22:10: Stoppar telefonen i laddaren, och somnar som en stock!

23:30: Vaknar, och känner hur lilleman verkligen tränar sina benmuskler mot min urinblåsa. Öppnar ett öga lite sakta, och ber till gud att klockan inte är så mycket, så att jag kan få sova lite mer. 

23:40: Ligger fortfarande kvar i sängen. Fortfarande kissnödig. Vill inte gå upp från det varma täcket, och väcka en snarkandes maine coon som alltid sover vid mina knäväck. 

23:45: Tillbaka i sängen. Dricker några klunkar vatten, och försöker hitta en skön sovställning. Irriterar mig på katten i fotändan, och grabben bredvid som sover djupare än Atlanten. 

01:00: Hur sjutton kan man bli SÅ kissnödig av några klunkar vatten? Springer in på toaletten. Tänder inte lampan, utan sitter med stängda, svidande ögon. 

01:05: Slingrar mig ner försiktigt, för att inte väcka katten igen. Är törstig. Attans. Vill inte dricka, för då blir jag kissnödig. Dricker bara lite, lite. 

01:30: MAAAAAAAMMAAAAAAAAA! MAAAAAAAAAMMAAAAAAA! Hörs från rummet i andra sidan huset. En hög stark röst, som man aldrig kan tro kommer från en 4:åring. Mer från en exorcist.

01:40: Vad är det Iris? Ståendes vid hennes säng. Här kan svaren variera väldigt. Allt från släck lampan, till läskiga historier, till toalettbesök. 

Det slutar oftast med att hon följer med in till vår säng. 

01:55: Har nu både katt, sambo och barn bredvid mig. Och en bökandes fotbollsspelare inuti. 

02:30: Får en barnfot i ansiktet, och känner att det är dags för toaletten igen. 

02:45: Iris pratar i sömnen. Sambon och katt snarkar. 

02:45-04:30: Halvsover. 

04:45: Simons väckarklocka ringer. 

04:55: Och igen. 

05:05: Och igen. 

05:15: Jag slår till Simon med den lilla kraft jag har i mina trötta nävar, och önskar samtidigt att jag kunde slå hårdare. 

05:15:40: Är det dags att gå upp nu Mamma? Säger en klarvaken fyraåring. 

Nåväl.. Varför inte? 


(Ska tilläggas att detta är en "vanlig" natt, då inget oförutsägbart händer. Som tex: Magsjuka, mardrömmar, kissolycka, växtvärk mm.)

Så.. får jag ett första bud?

2 kommentarer:

  1. Nja, inget bud från mig. Fotbollsspelare och sängvarma 4-åringar i all ära(resten har jag själv i sängen), men hellre att du auktionerar ut en dag med dig på loppis. Där kommer buden att hagla, ditt öga för fynd kan säkert göra dig rik:)

    SvaraRadera
  2. Öh, ja, hm... Jag tänkte nog mer att du kunde auktionera ut den där snygga pallen i inlägget nedan? ;-D Ska vi säga så?!

    SvaraRadera